onsdag, augusti 08, 2007

Lite sommar är det kvar

Nu njuter jag av de sista somarveckorna. I helgen bar det av till Rejmyre med husvagn och vi hannäven med kräftfest hos goda vänner i kvarsebo i ljuvligt sommarväder. Det blev morgondopp både lördag och söndag. Nu har politiken återvänt till stadshuset och våra kvällsmöten har börjat. Kommunalrådet har fullt upp med att svara på min interpellation angående broadband ab, Malmköpingsborna är missnöjda över hur vägen planeras till det kommande Malmakvarnsområdet som äntligen ska färdigställas. Jag tycker det är viktigt att ta reda på fakta, utifrån faktaunderlaget är det nödvändigt att kunna stå för ett beslut. AU ska få en genomgång i slutet på augusti om problematiken. Broadband har efter vad jag hört gått i konkurs och ny trådlös teknik gör troligtvis den förra tekniken omodern. Men då vill jag veta hur det fungerar och hur människor och företag på landsbygden blir berörda.

Jag ser fram emot att få åka som ombud till centerpartiets förbundsstämma i Kalmar och delta och forma centerns framtid. Det är roligt att kretsstyrelsen mycket generöst låter två medlemmar åka med och delta på samma förmånliga villkor som ombud. Det är viktigt med nya möten och intryck i politiken.

Nu åker jag och Leffe på vår sista sommarutfly´kt med husvagn, det bär av till huvudstaden, vi kommer också att besöka Grisslehamn och Eckerö. Härligt.